Inloggen

Mededeling


Geachte klant,

Vanaf vandaag heeft u de beschikking over een nieuwe versie van AutotelexPRO. Hieronder een overzicht van de voornaamste wijzigingen:

- Het mailverkeer is beter instelbaar geworden. Wie een mailtje krijgt bij inkopen of bestemmen van een voertuig, is nu eenvoudig instelbaar.

- De e-mail die verstuurd wordt bij een bodaanvraag of bestemming, is opnieuw vormgegeven en bevat nu eveneens een foto van het voertuig. De bestemd mail bevat nu tevens een link naar de voertuigpagina.

- Het is nu mogelijk om bij aanvraag van een handelsbod, de naam van de aanvrager te verbergen voor de handelsrelatie. Dit is een instelling op vestigingsniveau, onze helpdesk kan deze voor u inschakelen.

- Als een taxatie op een later moment wordt overgenomen door een andere medewerker, dan wordt dit nu correct afgehandeld. Ook de e-mails gaan nu naar de juiste persoon. In TMC2, in het log van die taxatie, is dit altijd terug te zien.

- Een eventueel NAP resultaat wordt nu ook getoond op de bodpagina die via de mail verzonden wordt.

- Het TMC2 scherm en het beheer van handelsrelaties in dit scherm, laden sneller.

- Er zijn diverse technische verbeteringen doorgevoerd aan de advertentiemodule.

- Rechtsboven in beeld ziet u nu altijd uw vestigingsnummer staan, naast uw naam.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 026-3700099 of via e-mail op helpdesk@autotelex.nl.

Met vriendelijke groet,
AutotelexPostadres
Postbus 1255
6801 BG Arnhem
Bezoekadres
Jansbuitensingel 20
6811 AD Arnhem
 
Helpdesk & support 026 - 37 000 99 (ma t/m vr 8:30 – 17:00)
Helpdesk e-mail helpdesk@autotelex.nl
 
Telefoon algemeen 026 - 37 000 80
Fax 026 - 37 000 40
 
Heeft u nog geen abonnement op AutotelexPRO? Klik hier voor meer informatie.

Wilt u een éénmalige BPM-aangifte doen, ga dan naar http://www.autotelex.nl/products/autoimport.

AutoNieuws
 
Nieuwe AutotelexPRO servers
De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het inrichten van een nieuw serverrack. Deze nieuwe 'motor' van AutotelexPRO zorgt voor meer performance, betere betrouwbaarheid ...
Lees meer >>

Inruilbod van CarsOnTheWeb via AutotelexPRO
Vanaf heden is er een taxatieknop beschikbaar voor CarsOnTheWeb bij AutotelexPRO. Dankzij deze koppeling hoeft u gegevens niet dubbel in te voeren en kunt u direct een bod ontvangen ...
Lees meer >>

Meer AutoNieuws >>

AutoOpinie
 
Exportcijfers tm oktober 2016
Na een terugval van het aantal exportauto's met recht op BPM teruggaaf in september, is er in oktober weer een stijging te zien ten opzichte van oktober 2015. De totale groei ...
Lees meer >>

Importcijfers tm oktober 2016
Ook in oktober weer groei van de import van personenauto's, al lijkt de groei zelf wel af te nemen. Zaten we vorig jaar oktober nog te kijken naar een groeicijfer van ...
Lees meer >>

Meer AutoOpinie >>